Tässä muutama kuva lisää pojista lempipuuhassaan, uiminenhan on tosi kivaa mutta vielä kivempaa on painimatsi vedessä! Lisäsin myös molemmille uuden profiilisivun joka löytyy klikkaamalla koiran nimeä kuvan alta sivupalkista :)

Pablon hotspot tuntuu olevan tällä hetkellä hallinnassa, basibact tuntuu purevan paremmin kuin betadine ja toistaiseksi ihottuma ei ole lähtenyt leviämään, muutama seuraava päivä näyttää mikäli antibioottikuurille on tarvetta.. toivottavasti selvitään ilman, nuo biootithan sekoittavat koiran oman bakteerikannan kohtalaisen lahjakkaasti joten en haluaisi turhaan niitä kuureja syotellä.

Meillä alkaa jännitys kohoamaan kun pojat jäävät ensiviikolla päiviksi yksi kolmen kuukauden jälkeen, Pablolla on ollut pennusta asti eroahdistusta ja kaiken näköistä on sattunut, esimerkiksi yhtenä päivänä kotiin tullessamme huomasimme että hän on oppinut avaamaan sekä jääkaapin että pakastimen, jätkä oli vetänyt 4 kiloa jäätynyttä lihaa ja hetken olin ihan varma että se kuolee siihen, sen verran kipeä oli. No Brunon tulo kyllä helpotti tuota ahdistusta tuntuvasti mutta nyt lomien jälkeen voi olla taas eri juttu.. taas on kaivettava esille kaikki mahdolliset aktivointi pallot ja purkit, säästettävä tyhjät maitotölkin ja vessapaperirulla.. hmmmm, jos voittais vaikka lotossa ja sais olla kokopäivä koiraemo kotona :D

824557.jpg

824558.jpg

824559.jpg

824560.jpg