820125.jpg

Oltiin viikonloppu mökillä vehmaalla, ilmat oli ihanat ja koirat aivan onnesta kippurassa kun saivat juosta ja uida vapaasti koko viikonlopun. Ja kyllä pojat riehuivatkin, hännät suorana juoksivat peräkanaa sekä maalla että vedessä!

Sunnuntaina viheliäs sorsa ui meidän rantaan ja Pablo tapansa mukaan perään, sorsa on kyllä pirullinen elukka, se kun ei lähde suoriltaa karkuun vaan lentää muutaman metrin eteenpäin ja laskeutuu taas uimaan ihan kuin härnätäkseen.. no Brunokin siitä sitten innostui ja molemmat pojat uivat pirun sorsan perässä ainakin sata metriä.. rannalla huuto oli kova kun lapset yrittivät saada koiria kääntymään takaisin ja tulivathan ne sieltä loppujen lopuksi, enpä ole vähään aikaan nähnyt poikia niin väsyneinä ja rauhallisina.

Sunnuntai iltapäivällä kun päästiin kotiin huomattiin, että Bruno haistelee Pablon korvantaustoja epätavallisen tarkkaan, ennenkuin pääsin edes katsomaan läheltä tiesin mitä on tulossa.. pirun hotspot molempien korvien takana! Paikka on todella huono koska korvalehdet hautovat ihottumaan :( Pablolla oli ensimmäinen hotspot viime talvena kaulassa, minä niin kovasti toivoin ettei ole taipumusta mutta vaan huonoa tuuria, mutta nyt se on kai sitten todistettu.. taipumusta tosiaan on!

No nyt on sitten karvat leikattu korvien alustasta ja takaa, lotrataan betadinella ja bacibactilla.. saamarin saamari.. oikeasti harmittaa todella, eikä ainoastaan se vaiva ja homma mutta ennenkaikkea Pablon puolesta, kovasti tuntuu kutiavan :(

En oikein tiedä miten tästä eteenpäin hoidetaan nuo mökkeilyt yms. Pablon suurin intohimo on vesi ja uiminen joten sitä ei mitenkään saa pidettyä vedestä pois.. mutta mitä jos ihottuma iskee uudestaan ja uudestaan...

Brunon paino tänään 22vko ikäisenä 32,6kg